Fordelene ved hjelp av tastene innstikk

Fordelene ved hjelp av tastene innstikk

1: installasjon av tastene innstikk kan forbedre festing styrke og sikkerhet ytelse av gjenget hull effektivt, forlenge bruk gjenget hull, og forbedre kvaliteten på produktet.

2: tennpluggen, mekanisk mold og andre gjengehull som skal demonteres ofte ved høy temperatur og lett for å korrodere, tastene ins kan installeres for å forbedre slitasje motstand og varmebestandig av gjenget hull.

 

3: tastene innsatsen har en reparasjon funksjon. Når mekanisk gjenget hull tråden er glatt for ulike grunner, spesielle wire å peke på bolt tråd kappe brukes til å peke, og deretter tastene ins er installert, og det gjenget hullet av glidende ledningen raskt kan repareres.

4: installasjon verktøyet og installasjonsmetoden av tastene innstikk er enkle, og installasjonen er enkel, som kan spare tid og forbedre arbeidseffektivitet.

 

5: tastene ins installeres på mekanisk mold og produktene i flyindustrien, produkter, bilindustrien, verftsindustrien og andre produkter har svært høye krav på styrken og festing sikkerhet ytelsen til den gjengede hull.