Hvordan velge en tailless-innsats og en selvuttakende innsats

Hvordan velge en tailless-innsats og en selvuttakende innsats? skal jeg velge en tailless-innsats eller en selvuttakende innsats for installasjon? Hvilken er raskere og mer praktisk å installere?

Stålinnsatsene og de selvuttakende innsatsene er høyfaste festemidler som er installert i skruehullene i lavstyrke-konstruksjonsmaterialer, noe som kan øke styrken på skruehullene, øke slitestyrken til skruehullene, varmebestandighet og rust forebygging. Utførelsen av lavstyrkematerialets skruehulls levetid er forbedret med dusinvis eller til og med hundrevis av ganger. Samtidig har begge trådbeskyttelsesprodukter en gjengreparasjonsfunksjon, som kan brukes til gjengreparasjon når skruehullene er skadet. I tillegg er prisen på dem ikke langt unna.

Tailless-innsatsen er en slags trådtrådd ermet, som nettopp er såret ved hjelp av et rustfritt ståltrådsmateriale og har en fjærform. Trådgarnet har tre typer: den rette typen, gjengetype og hale type uten halen. Den ikke-installerte halen shank type er tailless ermet, som er rask å installere. Det trenger ikke å være orientert i installasjonen. Den kan installeres i begge retninger, og installasjonsprosedyren kan fullføres i ett trinn.

Den selvuttakende innsatsen er et endelt gjenget feste. Det er tre typer 302, 307 og 308. Materialet er rustfritt stål og karbonstål. Installasjonen er også veldig enkel og rask. Den selvuttrykkende innsatsen har funksjonen til selvdempende tråd. Det trenger ikke å bruke tapping under installasjon. Den kan installeres direkte i skruehullet ved hjelp av installasjonsverktøyet.