Hvordan velge din egen tråd gjenget bushing

1. Overflatebehandlingsalternativene: Kabeltrådene er installert i noen spesielle miljøer, noe som kan forbedre skruehullets anti-korrosjonsevne.

2. Bruken av ytelsesalternativer: selvlåsende type og fri løpstype. Etter at den selvlåsende gjengede bøsningen er montert i skruehullet, kan skruen, skruen og bolten på skruehullet låses og løsnes spesielt, og brukes ofte i skruehullet med sterk mekanisk vibrasjon.

3.Det er valg av den gjengede bøsningen med halehalsen og den gjengede bøsningen uten halehals: de to stålgjengede bøsninger er installert med hastigheten, og den gjengede stålbøsningen er tydeligvis allerede i hale-typen. Fordi tailless-type stålrullbøsning ikke har noe valgfri valg under installasjon, kan hale typen kun installeres i en retning; Etter at installasjonen er ferdig, må tråden med hale type trådtråd også bruke verktøy for å fjerne monteringshalehåndtaket. Hvis skruehullet er et blindhull, er det også nødvendig å bruke et verktøy for å ta ut monteringshalehåndtaket. For disse kompliserte prosedyrene eksisterer ikke tailless-typen. Hvis produktet krever et stort antall wire gjengede bushings, anbefales det at du velger en stålbøsning av ståltråd for installasjon, slik at du sparer tid, krefter og fart.

4. Ledningstrådbøsningen er valgt i henhold til materialet: 304 rustfritt stål, Inconel X750 legering, fosforbronslegering, titanlegering, Nitronic60TM.

5. Valg av tråd: Metrisk stål gjengede bøsninger og tommers stål gjengede bøsninger.