Noen detaljer om å installere en gjenget bushing med en enkel nøkkel

For montering av den gjengede bøsningen bruker vi vanligvis muffenøkkelen og den enkle installeringsnøkkelen for å installere den gjengede bøsningen. I dag skal vi snakke om detaljene om installasjonen av gjenget bushing. Sett inn den gjengede bøssingen i festeskruen, sett inn monteringshåndtaket i styrestangsporet og drei festespindelhåndtaket slik at den gjengede bøsningen skrues inn i gjenget bunnhull gjennom styretråden på monteringsnøklen, og den er igjen 0,25-0,75 lap fra overflatetråden.

  Ved montering av en liten mengde gjenget bushing og 14 × 2 eller mer grovt gjenget bushing, kan den installeres med "T" -type med enkel eller gjenget hodet, og vær forsiktig så du ikke bruker stor aksial kraft på det gjengede bushing-monteringshåndtaket Bestille til anti- "lidelse".

Bruk elektriske eller pneumatiske halvautomatiske monteringsnøkler for rask og pålitelig montering i monteringslinjer eller hvor hurtig montering av gjenget bushing er nødvendig.

Etter montering av den gjengede bushing, for å sjekke standard internt hullhull nøyaktighetsnivå dannet, kan den tilsvarende nivå pluggmåler brukes til inspeksjon. Eksepsjonell for låsing og mellomliggende gjenget bushing.