Fordelen av tråden innleggene

Wire tråden innleggene er vanlig i bransjen. På grunn av sin utmerkede tråden reparasjon ytelse, de kan danne høy styrke, slitesterkt, høy presisjon standard interne tråder, og programmer blir mer omfattende. Med gradvis anerkjennelse av USAingwire tråden innleggene av industrielle virksomheter, hvilket program wire tråden innleggene vil bli bredere og bredere.Wire tråden sett innhar følgende fordeler:

1.Fordeler av ledningen skru hylse 1. Forbedre tilkoblingen tilstanden og øke den bærende kapasitet og tretthet motstanden av gjenget kobling: den gjengedetråden innleggenekan eliminere tonehøyde og tann figur avviket mellom skruen og skruehullet, slik at belastningen fordeles jevnt, og dermed bedre tråden. Lasten bærer kapasitet og tretthet styrke av. Den kan brukes for festing av hard, sprø og skjøre materialer som keramikk, bakelite og glass. Effektivt hindre fragmentering.

2. slitasje motstand, varmebestandighet og korrosjonsbeskyttelse: på grunn av ekstremt høy overflate finish wire skruen ermet, kan det effektivt redusere friksjon mellom interne og eksterne tråder, og selve materialet har høy temperatur motstand og motstand mot korrosjon. . Den kan brukes i deler som er ofte demontert og installert, og i skruehullene som ofte roteres for å utvide sin levetid.

3. økt styrke overflaten: den kan brukes for tynne kroppsdeler som krever sterk tilkobling uten å øke diameteren på skruehullet.

4.Forlenge levetiden: siden stål gjengede ermet er laget av rustfritt stål og har høy hardhet; styrke er økt, og tripping og disordering fenomenet unngås.

5.Anti-rust: Egenskapene til wire skruen selve materialet og overflaten er ekstremt glatt. Det brukes i tøffe miljøer som fuktighet og korrosjon. Det vil ikke rust parring base og unngå å erstatte dyre underlaget på grunn av rust av gjenget hull. tap. Den kan brukes på kjemiske, luftfart, militært utstyr og andre steder der det kreves høy forsikring faktor.