Innkjøp av rustfritt stål gjenget sett

Innkjøp av gjenget innsats i rustfritt stål: For tiden er det fire hovedtyper av gjengede innsatser av rustfritt stål på markedet: trådskrueinnsatser, selvuttakende innsatser, tastaturer og låsesettinnsatser. Hva slags problemer bør du være oppmerksom på når du kjøper gjenget innsats i rustfritt stål? Hvordan kan jeg bruke trådinnsatsene i rustfritt stål for å få den beste rasjonaliseringen? La oss svare for deg nedenfor.

1.På grunn av bruken av miljøet å skille mellom: Fritt løpende rustfritt stål er trådinnsatsene mye brukt, generelle grunnkomponenter kan utstyres, dette trenger bare å være et godt valg av størrelse. Låsefeste er konstruert for utstyr med strengere styrkekrav. Låsingstypen legger til en eller flere svinger av polygonal låsering til antall grunnleggende svinger for å forbedre funksjonaliteten til enheten. Men brukes vanligvis på utstyr med spesielle krav.

2.En følge skruens størrelse og størrelse: skruens nominelle diameter og strekstørrelsen bestemmer størrelsen på trådinnsatsen, og den tilhørende gjengede innsatsen velges i tråd med gjengespesifikasjonene og industristandardene. Dette er det andre trinnet i å velge riktig skrue.

3. Bestem den nominelle lengden på trådinnsatsen i henhold til dybden på skruehullet, substratmaterialets styrke og trådens ytelsesnivå. Det er viktig å være oppmerksom på parametrene til trådstøtfangeren av rustfritt stål som leveres av produsenten.

4.Thread insert materiale har hovedsakelig to typer, rustfritt stål og karbonstål. Når du kjøper trådinnsats, kan vi kjøpe forskjellige materialer og ulike typer produkter i henhold til de faktiske behovene.