Trådtrådinnlegg brukes ofte til å reparere skrutrekkene

Trådtrådinnsatser brukes ofte til å reparere skrutrekkere, fordi mange skruer som brukes på aluminium eller magnesium-kobberlegeringer, ofte har skrue-slips av forskjellige årsaker. Denne situasjonen vil trolig resultere i mekaniske deler. Kan ikke brukes, så påvirke produksjonen.

For å redusere de ovennevnte problemene, bør vi være mer oppmerksom på detaljene når du installerer trådtrådene. , la oss ta en titt på det.

 

(1) Før installasjon, er det nødvendig å gjenta skruehullene og trådinnsatsene for å fjerne urenheter i gjengene.

Når du installerer, bruk spesielle installasjonsverktøy, ingen aksial kraft skal brukes for å unngå fenomenet "disordering";

(2) (3) Hvis skruehullet er et blindhull, bør det ødelagte monteringshåndtaket tas ut for å unngå unødvendige materialer;   

(4) Trådinnsatsene fjernet etter installasjon kan ikke gjenbrukes under noen omstendigheter; ;

(3) Etter at trådinnsatsene er fjernet, bør hullet på grunnskruen rengjøres og skruehullet skal oppfylle standardkravene før trådinnsatsene kan installeres på nytt.

(4) For installasjon av trådtrådbraketter, er her introduksjonen av de relevante fordelene ved trådtrådbraketter, sammen for å forstå.

Trådtrådinnsatsene er skrudd på glidebanen, som danner den indre tråden av rustfritt stål og fungerer som en glidende spenne. Noen produsenter vil ønske å fikse denne feilen fordi hullet er for stort. I dette tilfellet er det også mulig å bruke ståltrådbraketter. Dette bidrar også til å gi profesjonelle rustfritt stål interne tråder.

Enkelte maskindeler gir store vibrasjoner under arbeidsprosessen, noe som har stor innvirkning på tilkoblingstrådene og muligheten for å løsne boltene. Bruken av en gjenget kappe kan forbedre støt- og vibrasjonsmotstanden til bolten og lette bolten som skal løsnes. Og den gjengede jakken har god korrosjonsbestandighet og kan brukes til et bredt spekter av materialer og miljøer for å sikre sin egnethet og ytelse.   

Hva er kjennetegnene til trådtråden som setter seg inn i det vi ikke vet? Selv om det er mange typer trådtrådinnsatser, har de alle følgende hovedtrekk:

(1) Det er vanligvis laget av karburert stål (99% av totalproduktet). Det kan også være laget av wire gjengede innsatser eller ikke-jernholdige metaller.

(2) Produktet må varmebehandles. Karbonstålens selvskruende skruer må være forkullet, og de gjengede innsatsene av stål skal være solid løsning herdet. For å oppnå de mekaniske egenskapene og ytelsen til de selvuttakende skruene for å oppfylle standardkravene.

(3) Produksjon ved kaldt prosess. Høyhastighets kuldehøyde maskiner og høyhastighets trådvalsemaskiner eller høyhastighets planetvalsemaskiner anbefales for å sikre produktkvalitet. Hodet på selvutløserskruen som derved blir produsert, dannes og trådkvaliteten er høy.

(1) Produktets overflate trenger overflatebeskyttelsesbehandling, generelt galvaniseringsbehandling. Noen produkter krever fosfatbehandling (fosfatering) på overflaten. Slike som: veggpanel selvuttakende skruer er for det meste fosfat.

(5) Produktet har høy overflatehardhet og god kjernekraft. Det er, "indre myk ute bare." Dette er en viktig del av ytelseskravene til stålfesteinnsatser. Hvis overflatenes hardhet er lav, vil den ikke skrues inn i basen; hvis kjernen har dårlig seighet, kan den ikke brukes når den er ødelagt. Derfor er "indre myk ytre" kravet om at selvdempende skruer oppfyller ytelseskravene.

Anvendelsesområdet for trådtrådinnsatser:

1. De mekaniske egenskapene, spesielt styrkekravene til stålgjenget innsatsmateriale;

2, kravene til arbeidsforholdene på materialets korrosjonsmotstand;

3. Kravene til arbeidstemperaturen på varmemotstanden (høy temperaturstyrke og oksidasjonsmotstand) av materialet;

4. Krav til materialbehandlingsytelse når det gjelder produksjonsprosess.

Etter at vi forstår egenskapene og anvendelsesområdet for de gjengede innsatsene, vil vi oppdage at det er mange funksjoner eller programmer som vi ikke vet.