Vanlig tråd Sett inn installasjonsverktøy

Vanlig trådtrådinnsats: Høy styrke, høy presisjon, overflatelysknude med kaldvalsing, nøyaktig form av diamantformet spiralspiral i rustfritt stål, for høy presisjon intern og ekstern gjenger konsentrisk, stålskrue sett godt etter dannelsen av en høy presisjon intern tråd i henhold til internasjonale standarder, ytelsen er bedre enn den indre tråden som dannes direkte ved å angripe godt.

Trådtrådinnsats etter installasjon avhenger toleransesonen for gjenget hull av trådtrådinnsatsens overflatetoleranser og trådtrådinnsatshullstoleranser; Monteringshulltoleranser, avhengig av presisjonen til skruenes monteringshull, som ofte danner 6H, presisjon høytoleranse klasse opptil 5H, 4H; enhetlig trådstandard 2B, 3 b. Wire thread insert valg spesiell for toleranse sone som kreves for å bruke enheter basert på trykk og tapping metoder (angrep, angrep) og smøring og så videre, for å sikre nøyaktigheten og eventuelle krav.

Ved installeringsskrueprodukter trenger vi ofte å bruke trådverktøy, er til å dø for og mer vanlig lager. Denne enheten kan også brukes som bearbeiding eller korrekt bearbeiding av gjengetråd, justerbar skrue, manuell bearbeiding, eller installere brukte maskiner på lager.