Noen liten kunnskap om skiftenøkkel

Skiftenøkler skal være kjent, men for litt kald kunnskap og små detaljer, kan de fleste ikke være så klare. Når vi kjøper gode verktøy i Changling metallprodukter, bør vi også vite bruken av verktøy.

Komponenten av skiftenøkkelen består av bangan og skiftenøkkel, som brukes til å skru bolter, muttere og andre gjenstander vanskelig å rotere for hånd. Materialet er hovedsakelig laget av karbonstål og stål molybden stål, høy kvalitet skiftenøkkel er laget av krom vanadium legering stål, høy styrke og seighet, korrosjonsbestandig, enkel å rengjøre. Spesifikasjonen er basert på avstanden til den xingbian skrue tråddeksel eller mutter, eller med lengden på skiftenøkkel, skiftenøkkel kan brukes i henhold til form, formål og konstruksjon. Skiftenøkkelens hovedfunksjon er å bruke bolter eller muttere, og selvfølgelig skiftenøkkelen.


Type skiftenøkkel

1. sokkelnøkler

Hylsnøkkel er en kombinasjon av forskjellige størrelser på ermet og bangan ermet, vanligvis i en rekkevidde for en gruppe, inkludert ermet, forlengelsesstangen og andre komponenter, ermestørrelsen er delt inn i to tommer, det indre sporet har Hexagon, egnet for tyngre belastning arbeid.

2. ringnøkler

Meihuaduan gjøres vanligvis som en skrue (cap) som i utgangspunktet løsnes med det siste låsehåndtaket.

3. Skruenøkkel

Vanligvis tar seks til ti som en gruppe, i bruk av shuangtouduansk størrelse, det samme er delt inn i offentlige og engelske to.


Legg merke til at bruk av liten skiftenøkkel

1. Velg riktig størrelse på skiftenøkkelen, metriske nøtter kan ikke brukes til å rotere den britiske skiftenøkkelen.

2. Ikke bruk den åpne skiftenøkkelen for å gjøre skruen (CAP) av den første avslapningen og sluttlåsen.

3. Hvis åpningsnøkkelens åpne deformasjon skal byttes, for å ikke dreie muttervinkelen og ikke rotere.

扳手 .jpg