Den omfattende bruken av trådtrådsett

1. øk bindestyrken: kan brukes til myke lavstyrke legeringer som aluminium-magnesium. tømmer. plast. deformasjon av lavstyrkemateriale, for eksempel gummi, unngå glidning. de. feil tann.

2 økt lagerflate: Kan brukes til å kreve sterk tilkobling og øker ikke diameteren på skruehullene og tynne kroppsdeler 3 og forbedrer tilkoblingsforholdene: kan brukes i keramikk. bakelitt. skarpe sprø materialer som glassfasthet, effektivt forhindrer fenomenene fragmentering.

4 motstand mot slitasje: det kan brukes ofte demontert. installer mekanisk og roter ofte skruehullene i forlengelsen av levetiden.

5 rustbeskyttet knute: Kan brukes i kjemisk industri. skip. kjøretøy. min. min. Feltutstyr, tilpasset til fuktig. Korrosjon i vanskelige omgivelser, for eksempel bruk, enkel fjerning for installasjon og vedlikehold.

6 anti-løs: kan brukes til plass. luft. høyrisikosituasjoner som militært utstyr.

7 jordskjelvmotstand: kan brukes til instrumenter. presisjonsverdi og kraftutstyr.

8 for reparasjoner: enkle eksempler, for eksempel motorblokken, aluminiumsdeler. dreiebenk som et bolthull som er skadet og skrotet, bare å trykke på det igjen. installer skruen dekker, søppel er tilbake fra de døde!