Trådtråd Sett inn kategori

Wire tråd innsats er delt inn i to typer: vanlig og låsing, låsing type er i Generelt basert på en ring eller ring låsering.

1. Vanlig trådtrådinnsats

Er ved mer sirkelspiral sirkelsammensetning, kan forskjellige materialer Shang (lettlegering og General steel) bruke det være forsterkede trådforbindelser med styrke, og tilsatte foringssett til forbedret trådforbindelser, styrke av metodefase sammenlignet, kan redusere 50% ytterligere del av volum, slik vekt på mer lys, generell type trådskrue sett er delt inn i har ødelagt støy og ingen ødelagt spor to arter, har brutt spor av silke sett er til installasjon silke sett Hou fjerning installasjonshåndtak, gjør skruene glatt gjennom. Broken wire sett med slots er å installere fjern installasjonshåndtak, skruer passere. Påfør en ødelagt tank Yu Tongkong (kan også brukes til blinde hull), ingen brutte sporstrålesett kan bare brukes til blinde hull.

2. Stikkontakt for låsekabel

Låserens trådinnsats er laget av diamantformet tverrsnitt av flertrådsspoler av trådsår og det var en mer multilateral låsering, når den kombineres med ekstern gjenget del og gjengede deler utenfor egen låsering kan låses for å forhindre Den gjengede forbindelsesløshet, deles inn i bruddspor og knust groove på to måter.