Tangless trådinnsats

Chat nå
Produktdetaljer

Tangless trådinnsatser som er spiralformet, toveis, trådkonstruksjon, designet for å tilby den samme pålitelige, permanente, slitesterke skruegjenger som fullstendig eliminerer behovet for tang-break-off og henting. Generelt bruker trådtrådinnsatser et lite stykke materiale nederst på innsatsen for å gi et fangstpunkt for installasjonsverktøyet, noe som gjør installasjonen mulig og enklere. Tangen må brytes av og fjernes etter installasjonen.

Takfrie innsatser kan imidlertid installeres uten bruk av en tang ved bruk av spesialisert verktøy og har hakk plassert i hver ende av spiralinnsatsen i stedet for en tang som ligger i den ene enden av innsatsene. Mangelen på en tang eliminerer risikoen for at metalltappen faller inn i sikkerhetskritiske applikasjoner som motorer eller elektronisk utstyr.

Faktisk er Tangless trådinnsatser identiske med innsnevrede innlegg på alle måter, bortsett fra deres metode for installasjon og fjerning.

Takfrie innlegg gir mange fordeler i forhold til tangert innlegg.

De åpner for fjerning av ikke-destruktiv innsats. Takfrie innsatser justeres enkelt og enkelt fjernes etter installasjon.

Finnes i rustfritt stål.

Godkjent for bruk i militære programmer. Bi-retningsbestemt design eliminerer ethvert behov for spesifikk innsatsorientering.

Tangless-innsatser er tilgjengelige i friløp , Skruelåsing og stripefôrvariant og i Inch & Metric-størrelser.


Fordeler:

· Sterkere styrke

Trådinnsatsene er sterkere på grunn av fleksibiliteten i innsatsen som gir en balansert fordeling av trykket

· Kostnadseffektiv og tidsbesparende

Nedsatt installasjon og inspeksjonstid

· Toveisk design
Installerer det raskt og enkelt fra begge ender

· FOD Design
Ingen "fremmedlegemiddelrester" som betyr ingen tang å fjerne


spesifikasjon

1_ 副本 .png


Forespørsel