ingen tang-innsats

Chat nå
Produktdetaljer

Ingen Tang-innsats, også kjent som ikke monteringshåndtak , er tilgjengelig for blindhull .

Hvis du ikke tar i bruk en tang-innsats (uten monteringshåndtak) for blindhullinstallasjon, kan du unngå mange problemer, for eksempel med en løpende trådinnsats på grunn av håndtaket som festes til skruen, det er svært vanskelig å ta ut tangen etter installasjon og etterbehandling off tang, små størrelser spesielt, som utøver dårlig innflytelse på installasjonseffektivitet og oss alder av tråd innsats.

men installasjonsverktøyet til ingen tang-innsats er like stort som det for gratis løpende trådinnsats.

Den ene enden av en no-tang-innsats er som en konus som står på to eller tre spoler, og monteringsverktøyet er gjenget kjerneaksel som vil koordinere med konusenden av ingen tanginnsats for å skru inn en innsats i et blindhull, noe som er ganske enkelt. Etter montering vil keglens ende ligge rett i de ledende delene av trådhull, noe som kan være en bedre måte å forbedre innbøyningskraften til tråderinnsatsen, mens installasjonen   vil ikke påvirke us alderen av den effektive lengden av en bushing .

Tilgjengelig rekkevidde er fra M5 - M16. 


Changling er en berømt trådinnsatsfabrik med produsent direkte salgsprodukter og ISO-sertifisering, velkommen til engros-tråd uten tang-innsats fra oss.
Forespørsel