Tangless trådinnsats

Chat nå
Produktdetaljer

Tangless trådinnsatser   det er   spiralformet, toveis, wire design, designet for å tilby samme pålitelige , permanente slitesterke skruegjeng som helt eliminerer behovet for tang-avbrudd og gjenvinning. Vanligvis bruker trådtrådinnsatsene et lite stykke materiale nederst på innsatsen for å gi et fangstpunkt for installasjonsverktøyet, noe som gjør installasjonen mulig og lettere. Tangen må brytes av og fjernes etter installasjon.

Tangless innsatser kan imidlertid installeres uten bruk av tang ved hjelp av spesialverktøy og har en plassering i hver ende av spiralinnsatsen i stedet for en tang som befinner seg i den ene enden av innsatsene. Fraværet av tang eliminerer risikoen for at metalltangen faller inn i sikkerhetskritiske applikasjoner som motorer eller elektronisk utstyr.

Faktisk er Tangless Thread innleggene identiske med tanged innlegg på alle måter bortsett fra deres metode for installasjon og fjerning.

Tangless innsatser gir mange fordeler over tangent innsatser.

De tillater ikke-destruktiv innsetting fjerning. Tangless innsatser er enkelt justert og enkelt fjernet etter installasjon.

Finnes i rustfritt stål.

Godkjent for bruk i militære programmer. Bi-retningsdesign eliminerer ethvert behov for spesifikk innsatsretning.

Tangless Inserts er tilgjengelig i fri løping, skrue låsing og strip-feed varianter og i tommer og metriske størrelser.

 

Fordeler:

· Sterkere styrke

Trådinnsatser er sterkere på grunn av fleksibiliteten til innsatsen som gir en balansert fordeling av trykket

· Kostnadseffektiv og tidsbesparende

Redusert installasjon og inspeksjonstid

· Bi-Direksjonell Design
Installerer det raskt og enkelt fra begge ender

· FOD Design
Ingen "fremmedlegemer" som betyr ingen tang for å fjerne


spesifikasjon

1_ 副本 .png

Changling er en kjent Thread Insert fabrikk med produsent direkte salg produkter og ISO sertifisering, velkommen til engros wire Tangless tråd innsats fra oss.
Forespørsel