Elektrisk verktøy

Elektrisk verktøy
Chat nå
Produktdetaljer

Hvordan bruke strømverktøy

1 Ikke bruk det elektriske verktøyet forsiktig, ikke slipp det eller bli påvirket. Det er best å bruke en balanser for å holde den opp når du bruker den.

2 Når du erstatter monteringsverktøyet, må du først bekrefte at strømbryteren er i "OFF" -stillingen og trekk støpselet ut av stikkontakten.

3 Juster dreiemomentet i henhold til spesifikasjonsmodellen. Generelt har den blitt justert i henhold til spesifikasjonene som kreves av kundene når den forlater fabrikken. Adapterspindelmutteren er låst i henhold til dybden på ermet som er installert. De to posisjoneringsmutrene må være låst til hverandre. Den kan måles med en vernierkaliper, som er plassert for å avsløre forkant av adapteren og lengden på adapterdornen for å finne ønsket tråddybde.

4 Sett inn adapterdornen i skyvesporet på hovedenheten, juster hakkens retning på adapterens ytre hylse i henhold til kundens behov. Hakkens retning bør være praktisk for operatøren å sette håndtaksmuffen; Bruk adaptermiksemutteren til å låse adapteren.

5 Overfør omvendt bryteren til omvendt "R" -posisjon og trykk på startapparatet. Når adapterdornen er skrudd på hakk lengre enn lengden på den påkrevde ledningen, frigjør startapparatet og overfør omvendt bryteren til stillingen fremover "F", sett monteringshåndtakets skruehylse i hakket, og Monteringshåndtaket på skaftet er fremover, og skiftenøkkelen med skafthylsen er vertikalt rettet mot det gjengede borehullet på den gjengede hylsen. Trykk på startanordningen og skru i skaftet. Når tråddybden som er angitt av posisjonsinnretningen er nådd, vil kraftverktøyet pause på grunn av posisjonen. Ikke slipp startkilden på dette tidspunktet. Kraftverktøyet roterer automatisk i motsatt retning for å gå ut av gjenget hull. Gå til den opprinnelige plasseringen og installasjonen er fullført.

6 Hvis du trenger å rotere i en retning under installasjonen, må du bare vri forover- / bakoverbryteren til "F" eller "R" -posisjonen i rotasjonsretningen og klikk på starteren.

Forespørsel