Elektrisk verktøy

Elektrisk verktøy
Chat nå
Produktdetaljer

Hvordan bruke elektroverktøy

1 Ikke bruk det elektriske elektroverktøyet forsiktig, ikke slipp det eller bli påvirket. Det er best å bruke en balanser for å henge den opp når du bruker den.

2 Når du skifter ut installasjonsverktøyet, må du først bekrefte at strømbryteren er i “AV” -stilling og trekke strømpluggen ut av kontakten.

3 Juster dreiemomentet i henhold til spesifikasjonsmodellen. Generelt er den justert i henhold til spesifikasjonene som kreves av kundene når den forlater fabrikken. Adapterens spindelmutter låses i henhold til dybden på hylsen som er installert. De to posisjonsmutrene må være låst til hverandre. Det kan måles med en vernier tykkelse, som er plassert for å eksponere adapterens frontende og lengden på adapterdoren for å finne ønsket gjengedybde.

4 Sett adapterdoren i skyvedelen på hovedenheten, juster retningen på hakket på adapterens ytre hylse etter kundens behov. Retningen på hakket skal være praktisk for operatøren å sette håndtakshylsen; Bruk adapterens festemutter for å låse adapteren.

5 Før direkte-bakoverbryteren til revers “R” -posisjon og trykk på startinnretningen. Når adapterdoren er skrudd i hakket lenger enn lengden på den nødvendige trådhylsen, slipper du startanordningen og overfører den bakovervendte bryteren til fremre "F" -stilling, sett monteringshåndtakets trådskruehylse inn i hakket, og monteringshåndtaket til skafthylsen er fremover, og skiftenøkkelen med skafthylsen er loddrett på linje med det gjengede bunnhullet på den gjengede hylsen. Trykk på startinnretningen og skru fast skaftet. Når tråddybden som er angitt av posisjonsinnretningen er nådd, stopper elektroverktøyet på grunn av posisjonen. Ikke slipp startenheten på dette tidspunktet. Elverktøyet roterer automatisk i motsatt retning for å gå ut av gjenget hull. Gå til det opprinnelige stedet, og installasjonen er fullført.

6 Hvis du trenger å rotere i en retning under installasjonen, bytter du bare frem / bakbryteren til “F” eller “R” i rotasjonsretningen og klikker på starteren.

Forespørsel