Enkelt installasjonsverktøy

Chat nå
Produktdetaljer

Enkelt installasjonsverktøy

Den smale betydningen av ståltråd Lo sett med ståltråd Lo sett med installasjonsverktøy er spesifikt installasjonsnøkkel, hovedsakelig brukt til stålknop i skruegjengets bunnhullsinstallasjon. Det grunnleggende prinsippet er at settet med spiralståltråd gjennom en føringsskrue, å tvinge krympningen av diameteren, for å lykkes i bunnen, delt inn i manuell og automatisk installasjonsnøkkel. Det generelle settet med spiralstålinstallasjonsverktøy inkluderer følgende:

1, trykk: brukes til behandling av ståltråd i installasjonen av et skruehull på tråden;

2, installasjonsnøkkel: spiralsett av ståltråd i gjenget hull;

3, skyveinnretning: brukes til ødelagt trådinstallasjon av en skrue skaft;

4, Fjern dekselet: brukes til å fjerne det i gjenget hull i ståltrådens spiralsett;

5, gjengepluggmåler: brukes til testinstallasjon av ståltråd inne i et skruegjengehull.

Bruksområdet

Ståltråd etter langvarig arbeidstest i et produkt, en skruekonstruksjon er pålitelig, ytelsen god, enkel å bruke. Deler kan brukes i forskjellige bransjer, for å bruke skrueprodukter, er objektet, for eksempel brukt i: romfartsindustri, skipsbygging, forsvarsindustri, bilindustri, maskinvareelektronikk, alle slags maskiner

Fordeler

1. Forleng levetiden: fordi trådskruen er av rustfritt stål, høy hardhet, gjør den myke basen til flere titalls til hundrevis av trådene. Økte styrken, men unngå også å snuble, uordentlig spenne.

2. Øk tilkoblingsstyrken: myk, slik som lav intensitet kan brukes til aluminium og magnesiumlegeringer, tre, plast, gummi og så videre lett å deformere og lave styrke materialer, unngå glatt silke, fenomenet som feil tann.

3. Å øke lageroverflaten, kan brukes til å kreve en sterk tilkobling og ikke legge til skruehullets diameter på tynne kroppsdeler.

4. øke bæreevnen til gjengetilkoblingen og utmattingsstyrken: ved bruk av ståltråd kan eliminere en skrue bolt og skruehull avvik mellom stigningen og tanntypen, gjør belastningen jevnt fordelt, for å forbedre bæreevnen til skruegjengen forbindelser og utmattingsmotstand. Kan brukes i keramikk, plast, glass og andre harde sprø skjøre materialer. Forhindrer effektivt rupturfenomen.

5.Rustdød: ståltrådspiral setter egenskapene til materialet i seg selv og overflaten er veldig glatt, bruk i tøffe miljøer, for eksempel fuktighet, korrosjon, vil ikke gjøre matchende matrise av rust, unngå på grunn av rustgjengede hull kan ikke fjerne og erstatte det dyre matrisjetapet. Kan brukes i kjemisk industri, luftfart, militært utstyr og annen høy forsikringskoeffisient som kreves.

6. Slitesterk, varmebestandig, korrosjonsbestandig: ettersom ståltrådspiralen setter meget høy overflatefinish, kan effektivt redusere friksjonen mellom den interne og eksterne skruegjengen til selve materialet, men har også høye temperaturbestandige, korrosjonsbestandige egenskaper. Ofte kan brukes til å fjerne, installere deler og ofte vri skruehull for å forlenge levetiden.

7. Jordskjelv, forhindre løs: type låseskrue spesiell struktur i sterk vibrasjon og sjokkmiljø vil låse skruen i skruehullet, ikke løs, låsen er bedre enn andre låseinnretninger. Kan brukes til å drive utstyr, instrumenter og målere, presisjon og romfart, luftfart, militært utstyr og annen høy forsikringskoeffisient som kreves.

8. Enkel vedlikehold: i tilfelle av en skruegjeng prosesseringsfeil eller skade på den interne gjengeparasjonen, kan du bruke ståltråden lage en skruematrise, og kan bruke den opprinnelige skruen, raskt og økonomisk. Enkle eksempler, for eksempel motorblokk, spesielle deler av tekstiler, alle slags aluminiumsdeler, dreiebenk senere ble utrullert på grunn av skade på et skruehull, banker igjen så lenge installasjonen av en skrue, søppelet kommer til live igjen.

9.Metrisk system skruetanntransformasjon: å bruke spiralsett av ståltråd for metrisk vær - tommers snill - internasjonalt standard gjengehull, er veldig praktisk, raskt, økonomisk, praktisk, gjeldende for alle import- og eksportprodukter.

Monteringsprosess av ståltrådspiralsett

Ved å bore, tappe, installere ledningssett, skyvehåndtakinstallasjon av fire hovedtrinn, se nedenfor:

1, boring

Bruk tabellen for å gjøre størrelsen på boringen, boredybden er større enn eller lik L2; Vær oppmerksom på å ikke bore i kjegle, boret er ikke lett å velge og ha på seg alvorlig, ikke fall inn i brikken kan forårsake skaden. Kjedelig etter at de har lov til å stikke nedstemplingen, bør dybdelingsdybden ikke være mer enn 0,4 P, motboring for mye er dårlig for ledningssett av installasjonen.

Installasjonsverktøy4881.png

2, trykk

Med tilsvarende spesifikasjon av trådsettene med spesiell trykk for tapping, må tappingen overstige lengden på trådlengden, til alle tappehullene, tappe nøyaktigheten til beslutningen til slutt standard standard skruehulltoleranse sone, kan brukeren i henhold til ønsket presisjon på skruehullet, tappemetoder etter behov og smøremetode, tappehull tappes til med makt når det er hensiktsmessig, for å forhindre ødelagt kran.

Bør være ren etter å ha tappet skruegjengehull, tilgjengelig trykkluftpistol for å blåse, bør blinde hull også brukes til hullet i sprøytepistolen fra bunnen for å rydde opp i det lange, kan også bruke en rengjøringsmetode for å rydde opp.

Installasjonsverktøy5686.png

Installasjonsverktøy5795.pngInstallasjonsverktøy5899.png

3, installasjon

Normalt installert manuell skiftenøkkel sett med silke, silkesett med hakk i hylsen, spindelen gjennom ledningssettet som sitter fast for å installere håndtaket og skru inn i føringshylsen, på sokkelen, skru hullene med urviseren roterende spindelen. Liten installasjon og 14 x 2 eller mer grov gjeng når et silkesett av installasjon bruker "T" -sporet eller en enkel skruehodeøkkel for å installere, men bør være oppmerksom på å ikke utøve silkessett installert håndtak med større aksial kraft for å forhindre uorden, eller installere håndtaket er ødelagt.

Installasjonsverktøy6567.png

4, håndterer ødelagt installasjon

Hole, ønsker å installere trådsettene med skyvekraft, skyvekraft bruker vanligvis justeringshåndtakets installasjon, med omtrent 200 g hammer som kan ta bort, for mer enn 18 x 2,5 grov tråd silkesett og sett med fin tråd over 14 x 1,25 silke, med en nese nes tang og bøyes for å installere håndtaket kan fjernes.

5, ta ut ståltrådens spiralsett

Problemer under installasjonsprosessen eller på grunn av at trådtiden er for lang, kan fjernes bør du bruke hylse, hylseinnretning satt i silkesett av indre hull på håndtaket med en hammer som dunker, nede med hånden hold håndtaket til tråden spenning spinning kan ta ut trådene.

Installasjonsverktøy7365.png

Forespørsel